مواد لازم : زعفران (به ازای هر نفر) یک چهارم قاشق مرباخوریعسل 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه چای زعفران :شما می توانید به چای سیاه که دم میکنید اندکی زعفران بیفزایید که در این صورت طعم جدید در چای به وجود می آید. اما اگر که می خواهید دمنوش زعفران را تهیه نمایید : ابتدا لازم است که درRead More
انواع زعفران و تفاوتهای آنها کسانی که با زعفران آشنایی دارند میدانند انواع زعفران متفاوتی در بازار وجود دارد که قیمتهای مختلفی دارند. شرکتهای متعدد ارائه دهنده این محصول، زعفران را در دستهبندیهای گوناگون به مشتریان خود ارائه میدهند که در میان تمامی انواع عرضه شده، بهصورت معمول سه کلمه دسته, پوشال و سرگل بیشترRead More
زعفران از جمله ادویههایی است که در آشپزی ایرانی جایگاه ویژهای دارد و بسیاری از خانمهای ایرانی برای رنگ زیبا و بوی خوشی که دارد در غذاهای خود از آن استفاده میکنند. آیا میدانید زعفران از نظر طب سنتی چه جایگاهی دارد؟ * مصرف چای زعفران به هضم غذا کمک میکند، مسکن درد و قاعدهآورRead More
برای اینکه مطمئن باشید زعفران اصل و خالص می خرید، باید زعفران کامل بخرید و دور خرید زعفران های آسیاب شده را خط بکشید. معمولا زعفران های آسیاب شده به دلیل مخلوط بودن با گلرنگ، رنگ و عطر کمتری نسبت به گل اصلی زعفران دارند و گاهی به دلیل همین قیمت کمتر، مشتری را بهRead More
در میان مواد غذایی مورد استفاده در حفظ سلامت و تدابیری که برای بیماران قلبی در نظر گرفته میشود، زعفران نقش ویژهای دارد. این طلای سرخ به دلیل داشتن آنتیاکسیدان به عنوان توان بخش قلب و پیشگیریکننده از بیماریهای قلبی و سرطان نیز مطرح است و مانع گسترش سرطان سینه میشود. چای زعفران کلیه وRead More
زعفران گیاهی است که از نظر مزاجی دارای طبع گرم و خشک است و کاربردهای بالینی و درمانی بسیاری دارد. این تقسیم بندی بر اساس ارکان عناصر اربعه است و طبق منابع اصلی طب سنتی از نظر درجه گرمی دو و درجه خشکی در سطح یک قرار دارد. در عین حال در کتاب مخزن الادویهRead More
توسط افرادی چون زکریای رازی، ابوریحان و ابن سینا مورد بررسی قرار گرفته شده است. محققان دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در مقاله ای که توسط دکتر حسین حسین زاده استاد داروسازی و همکارش دکتر مرجان نصیری اصل تهیه و در مجله معتبرPhytotherapy research از مجموعه مجلات Wiley به چاپ رسیده است. از مجموعه 5Read More
زعفران به علت دارا بودن مواد تلخ موجب سهولت هضم غذا می شود.تحقیقات اخیر نشان می دهد که ترکیبات فعالی چون Crocin , Crocetin و انواع دیگری از کارتنوئیدها در زعفران وجود دارند که می توانند حالت توموری بافتها را کاهش دهند و خاصیت ضد سرطانی دارند و نیز می توانند میزان چربی سرم خونRead More
بر اساس قانون سازمان نظارت بر مواد غذایی و دارویی آمریکا (FDA) زعفران به عنوان رنگ دهنده طبیعی مجاز می باشد و مقدار مصرف آن به عنوان عطر و طعم دهنده طبیعی محدودیتی ندارد. در تهیه مواد خوراکی مانند سوسیس و مارگارین -کره و پنیر و صنایع لبنی – کیک و دسر و زله ونوشابهRead More
از زعفران در صنعت برای رنگ آمیزی ابریشم و نخ … استفاده می شود. ▪ برخی ترکیبات شیمیایی آنالیز شده از گیاه زعفران شامل موارد زیر می باشند: ۱) کربوهیدرات: قندهای احیا کننده که بیش از ۲۰% وزن زعفران را تشکیل می دهند مانند گلوکز و مزوکتوز و گلیکز و ۲) مواد معدنی: شامل K۲O,Read More