دستور پخت سوپ زعفران و گوجه فرنگی

مواد لازم برای تهیه‌ی این سوپ:

– مقداری زعفران (مقدار بین دو انگشت)
– ۱ پیاز کوچک خردشده
– ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
– ۲ حبه سیر خرد شده
– ۲ قوطی گوجه‌فرنگی خرد شده
– ۲ فنجان آب صدف
– ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
– ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل تازه پودر شده
– ۴ تکه فیله‌ی ماهی روغنی

روش تهیه:

– در یک تابه روغن را بیش از حد متوسط حرارت بدهید.
– پیاز را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که نرم شود، بپزید.
– سیر، گوجه‌فرنگی، و آب صدف را به آن اضافه کنید.
– کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و ماهی را به تابه اضافه کنید.
– حالا شعله را پایین بکشید تا مخلوط روی حرارت کم آرام آرام بجوشد.
– در تابه را بگذارید و حدود ۵ تا ۷ دقیقه یا تا زمانی که ماهی تکه تکه شود، ترکیب بپزد.
– سوپ را داخل کاسه سرو کنید به طوری که مایع سطح ماهی را بپوشاند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: محتوی حفاظت شده
X