دستور پخت برنج زعفرانی

مواد لازم برای تهیه‌ی برنج زعفرانی:

– رشته‌های زعفران به میزان لازم
– ۲ قاشق غذاخوری کره
– هل، میخک و دارچین به میزان لازم
– ۱ پیاز کوچک خرد شده
– ۱ فنجان برنج سفید خام، بلند و شسته نشده
– ۱ قاشق چایخوری نمک
– ۲ فنجان آب جوش

روش تهیه:

– رشته‌های زعفران را در دو قاشق چایخوری آب جوش خیس بگذارید.
– کره را در یک ظرف کوچک و روی حرارت متوسط ذوب کنید.
– هل، میخک، و دارچین را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه مواد را تفت بدهید، و مدام هم بزنید.
– پیاز را اضافه کنید و باز هم مدتی تفت بدهید.
– برنج را با باقی مواد و روی حرارت کم مخلوط کنید.
– اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه روی حرارت متوسط بجوشد و در عین حال به طور مداوم هم بزنید.
– آب جوش را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
– در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید برنج تا زمانی که مایع به طور کامل جذب شود، بپزد. آماده شدن این غذا حدود ۴۰ دقیقه طول خواهد کشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: محتوی حفاظت شده
X