دستور تهیه ی مربای لیموترش زعفرانی
مربای لیمو ترش زعفرانی، یکی از شگفت انگیزترین و خوشمزه ترین مرباهایی است که قدم به سفره ی صبحانه ی نوع بشر گذاشته است.در این جا دستور پخت این مربا را برای شما خوانندگان دکتر زعفران آورده ایم.
مواد لازم برای تهیه ی مربا لیموترش زعفرانی
لیمو ترش سالم و بی لک شیرازی نیم کیلو
شکر به مقدار لازم
زعفران سابیده شده 4/1 قاشق چای خوری
چند تکه چوب دارچین
هل سبز 5 عدد
طرز تهیه ی مربا لیموترش زعفرانی
ابتدا لیمو ترش را بعد از شستن و زدودن آلودگی های سطح پوست خوب خشک نمایید سپس آن ها را به صورت حلقه های باریک برش دهید و هسته های ان را به وسیله ی نوک یک چاقو جدا کنید.سپس حلقه های لیمو را به ترتیب داخل یک ظرف جار شیشه ای که درب آن محکم می شود بچینید و لابه لای ان شکر بریزید (زیاد بریزید) تکه های چوب دارچین و هل را نیز لا به لای آن قرار دهید. هل ها را با دست فشار دهید تا پوست روی آن بشکند و عطر و طعم هل به مواد انتقال پیدا کند. تمام شیشه را پر کنید و در انتها نیز مقدار زیادی شکر روی لیموها بریزید. و درب ان را محکم ببندید و روزها جلوی نور افتاب بگذارید. و شبها داخل اشپزخانه.اگر بعد از چند روز سر شیشه خالی شد مجددا روی ان شکر بریزید.بعد از تقریبا 1 ماه این مربا آماده است
گوارای وجودتان