دستور تهیه ی مربای خرمالو زعفرانی

خرمالو،‌شاه میوه ی فصل خزان و انرژی بخش روح و روان،‌در ترکیب با طلای سرخ ایرانی،‌ خوشمزه ترین مربای زمین را می سازد،‌ به دستور پخت مربای خرمالو زعفرانی دکتر زعفران خوش آمدید

مواد لازم برای تهیه ی مربای خوش طعم و عطر خرمالو زعفرانی

برای پخت این مربای فوق العاده،‌ ابتدا خرمالو هایی که نرم تر شده اند و رسیده هستند را از پوست جدا می کنیم و سپس میوه ی سیب را پوست کنده و رنده می کنیم. سیب رنده شده را درون ظرف لعابی ریخته و شکرو زعفران سابیده شده را به آن اضافه کرده و سپس گلاب را روی آن ها ریخته و میگذاریم تا حدی بجوشد که قوام بیاید و به اصطلاح آشپزها جا بیفتد . بعد از این که جوش آمد حرارت را کم کرده و کف روی مربا را حتما میگیریم، کف جمع شده روی مربا باعث تلخی و کدرشدن مربا می شود پس حتما باید آن را برداشت. سپس خرمالو را به آن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه اجازه دهید تا خرمالو بجوشد تا به اصطلاح در مربا جا بیفتد و به آن طعم خوش شاه میوه ی پاییزی را بدمد. در مرحله آخر آب لیمو و هل سبز نیم کوب را به آن اضافه کنید. بعد از اضافه کردن هل، مربا را سریع از روی حرارت بر دارید و در آن را گذاشته و یک شب تا صبح اجازه می دهیم بماند و سپس مرباها را درون شیشه ریخته و درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگهداری می کنیم.

گوارای وجودتان

دکتر زعفران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: محتوی حفاظت شده
X