دستور تهیه ی مربای به زعفرانی

مربای به بسیار خوشمزه و زنده کننده ی روح و روان و جان و جهان است. حالا نوبت مربای به به زعفرانی است… امروز در اینجا دستور پخت خوشمزه ترین مربای به زعفرانی را برای شما خواهیم نوشت.

مواد لازم

به 3 کیلو

شکر 2 کیلو 500 گرم

زعفران سابیده شده 4/1 قاشق چای خوری

آب لیمو ترش تازه 1 قاشق غذا خوری

هل 1 قاشق سوپ خوری

آب 8 لیوان

طرز تهیه ی مربا به زعفرانی

به را چهار قسمت تقسیم می کنیم.  قسمت های سفت و دانه های وسط  آن را در می آوریم و با دقت پوست می کنیم . اگر مایل بودید میتوانید به را با پوست هم به شکل مربا در بیاورید،‌اما کیفیت مربا کمی کاهش پیدا خواهد کرد، بعد میوه ی به را به صورت قاچها نارنگی خرد می کنیم.  در این جا از ظرف مس سفید شده ی تمیزی استفاده می کنیم و به را داخل آن می ریزیم. باید توجه نمود که که ظرف پخت مربای به باید حتما مس سفید شده باشدتا مربایی بسیار خوش طعم و رنگ داشته باشیم. بعد مقداری آب در حدود ۹ لیوان متوسط در ظرف مسی می ریزیم. به طوری که کمی روی به های خرد شده را بگیرد و در آن را می بندیم و قابلمه ی مسی سفید را با حرارت ملایم می گذاریم تا به کمی پخته شود فقط باید مراقب بود که زیاد له نشود.سپس  شکر را به داخل ظرف اضافه می کنیم. هل و زعفران سابیده شده  را نیز به آن اضافه می کنیم و می گذاریم مربا با حرارت ملایم 3 تا 4 ساعت پیوسته و ملایم جوش بخورد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ و دلپذیر و شربت آن غلیظ شود. بعد آب لیمو را به آن اضافه می کنیم.  مربا چند جوش که زد از روی حرارت بر می داریم. باید توجه داشت که درب قابلمه ی مسی سفید شده ی مربا در مدت پخت باید بسته و حرارت ملایم باشد تا مربا خوشرنگ شود در صورتی که مربا رنگش کاملا قرمز شد ولی شربت آن رقیق بود درآنرا بر می داریم و حرارت را کمی تند می کنیم اما باید دقت کرد که مربا را رها ننمود و تا پایان غلیظ شدن شربت آن را مراقبت نمود.

نکات

طول زمان پخت مربا ی به با حرارت ملایم بین ۴ الی ۵ ساعت می باشد.

تبریک می گویم ،‌حالا شما یکی از خوشمزه ترین مرباهای روی زمین را دارید، نوش جانتان

دکتر زعفران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: محتوی حفاظت شده
X