خواص ضد سرطان زعفران

زعفران دارای عطر و طعم متمایز است و یک عنصر ارزشمند در بسیاری از غذاهای ایرانی و غذاهای ملل است.

  • زعفران بدن انسان را در مقابل مواردی مثل استرس، سرطان و عفونت ناشی از اکسیدان کمک می‌کند.
  • اجزای فعال زعفران در بسیاری از داروهای سنتی به عنوان آنتی اکسیدان، ضد تشنج، ضد عفونی کننده و ضد افسردگی استفاده می شودـ
  • زعفران یک منبع آلی از مواد معدنی از جمله: پتاسیم، آهن، منگنز، مس، کلسیم، سلنیوم، روی و منیزیم‌ است.
  • پتاسیم به کنترل قلب و فشار خون کمک میکند.
  • وجود آهن برای تولید گلبول های قرمز ضروری است.
  • منگنز و مس به عنوان عوامل همکار برای آنزیم آنتی اکسیدان مورد استفاده قرار می گیرند.
  • کلسیم موحب استحکام دندان ها و استخوان ها می‌شود.
  • وجود سلنیوم برای حفظ سلامتی ضروری است.
  • روی موجب تقویت سیستم ایمنی و بهبود زخم‌ می‌شود.
  • منیزیم به تنظیم دمای بدن و سم زدایی کمک میکند.
  • زعفران غنی از ویتامین هایی از جمله ویتامین A، فولیک اسید، ریبو فلاوین، نیاسین و ویتامین c است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: محتوی حفاظت شده
X